Прес-центр25 червня 2018, 13:06

Пройшли урочистості з нагоди відзначення 100-річчя Державної служби в Україні

Офіційна частина розпочалась з виконання гімну України.

Голова райдержадміністрації Олександр Іванов привітав державних службовців з їхнім професійним святом. Звертаючись до присутніх, Олександр Миколайович наголосив, що державний службовець – це особлива професія, представник якої володіє, з одного боку, широкими повноваженнями, а з іншого – несе подвійну відповідальність за стан справ у  суспільстві. Це нелегка праця, яка потребує самовідданості, бажання служити людям та справжньої відданості своїй справі. Зі здобуттям Україною незалежності поняття державної служби набуло принципово нового значення. Адже саме діяльність державних службовців, як посередників між владою і народом, мала винятково важливе значення в розбудові державності.

Голова райдержадміністрації відмітив, що на державних службовців покладено відповідальне завдання - забезпечувати практичне виконання в державних органах функцій і завдань держави. Тому кожен на своєму місці повинен виступати єднальною ланкою між владою і народом, знати його біди та проблеми, шукати шляхи їх вирішення. Довіра до влади починається з людини, яка вирішує повсякденні проблеми.

Люди, які обирають державну службу, заслуговують на глибоку повагу за їхню клопітку роботу. Державні службовці не лише виконують свої обов’язки, а й несуть відповідальність за добробут та майбутнє свого народу. І роблять це за покликанням, демонструючи справжню відданість справі та бажання служити людям! Саме тому суспільство покладає на державних службовців особливо відповідальні завдання, чекає від них компетентності, ініціативи та творчого ставлення до справи.

Державних службовців привітав голова районної ради Сергій Терещенко.

Кращим працівникам державної служби були вручені відзнаки райдержадміністрації та районної ради.

По завершенню урочистих зборів працівники культури та учасники художньої самодіяльності подарували присутнім святковий концерт.