Прес-центр2 грудня 2019, 14:12

Проведено засідання круглого столу за темою: «Попередження та подолання насильства щодо дітей у районі: координація дій»

02 грудня 2019 року спеціалістами Служби у справах дітей організовано та проведено засідання круглого столу за темою: «Попередження та подолання насильства щодо дітей у районі: координація дій».

Участь у засіданні взяли спеціалісти районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Троїцького районного сектору філії ДУ «Центр пробації» в Луганській області, відділу освіти Троїцької райдержадміністрації.

Учасниками наради були обговорені питання щодо механізму взаємодії всіх суб΄єктів соціальної роботи з порушеного питання, привернення уваги громадськості до актуальних для українського суспільства проблем щодо подолання насильства в сім’ї та підвищення рівня обізнаності населення із зазначених проблем, формування свідомості усіх верств населення щодо нетерпимого ставлення до насильства.

За результатами наради прийняті конструктивні рішення про посилення профілактичної роботи з боку зацікавлених структур, стосовно сімей які обліковуються, надання послуг екстреного втручання та проведення оцінки потреб дитини та її сім’ї.