Прес-центр22 листопада 2017, 16:11

Проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини

21 листопада 2017 року під керівництвом голови Троїцької райдержадміністрації Олександра Іванова було проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини, на розгляд якого було винесено питання про доцільність позбавлення батьківських прав.

У засіданні взяли участь: перший заступник голови райдержадміністрації Олег Сліпець, начальник служби у справах дітей, директор районного центру соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді, начальник управління соціального захисту населення районної державної адміністрації, заступник начальника Троїцького ВП ГУНП — керівник патрульної поліції Луганської області.

Заслухавши пояснення сторін, ознайомившись із зібраними довідками та матеріалами справи, шляхом голосування членів комісії було з'ясовано факти і обставини з даного питання та прийняті конструктивні рішення.

«Позбавлення батьківських прав є крайнім заходом вирішення сімейних питань, на який вони йдуть лише у виняткових випадках, і головне – за наявності достатньої та переконливої документальної бази, що характеризує особистість батька й матері як особи, що становить реальну загрозу для дитини, її здоров’я та психічного розвитку» - наголосив Олександр Іванов.