Прес-центр16 квітня 2018, 11:04

Проведено сумісний профілактичний рейд на території Тополівського старостинського округу

З метою здійснення соціального захисту прав та інтересів дітей, запобігання дитячій бездоглядності та безпритульності, попередження скоєння неповнолітніми злочинів та правопорушень, виявлення дітей, які опинились у складних життєвих обставинах, попередження скоєння насильства над дітьми в сім’ях та здійснення контролю за умовами утримання та виховання дітей в сім’ях опікунів, піклувальників 13 квітня 2018 року працівниками служби у справах дітей Троїцької райдержадміністрації спільно із представниками Троїцького ВП ГУНП у Луганській області проведено профілактичний рейдовий виїзд на територію Тополівського старостинського округу Троїцької селищної ради.

Обстежено умови проживання сімей опікунів, піклувальників, у яких виховується діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, а також сім’ї, які потребують особливої уваги.

За результатами відвідування складено акти обстеження умов проживання дітей. Батьків ознайомлено із законодавством України щодо обов’язків з утримання, виховання та навчання неповнолітніх дітей, попереджено про адміністративну, кримінальну відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків.