Прес-центр4 вересня 2018, 11:09

Проведено щомісячну оперативну нараду стосовно вирішення проблемних питань у галузі житлово-комунального господарства, транспорту та зв’язку

Учасники наради обговорили проблемне питання щодо скорочення відділень поштового зв’язку в сільських населених пунктах району, внаслідок чого мешканці будуть невзмозі отримувати пенсії та вчасно здійснювати платежі з житлово-комунальних послуг.

Також постало питання термінового ремонту автомобільної дороги державного значення Р 66 «Демино-Олександрівка - Сватове - Лисичанськ - Луганськ», на якій є аварійні та небезпечні ділянки, що ставить під загрозу безпеку дорожнього руху.

Обговорено стан електричних та газових мереж, хід підготовки об’єктів до сталого проходження опалювального сезону 2018-2019 років, стан автомобільних доріг комунального значення.

Підсумовуючи нараду голова райдержадміністрації надав доручення більш детально ознайомитись з ситуацією, яка складається з відділеннями поштового зв’язку району; здійснити фотофіксації аварійних ділянок автомобільної дороги Р 66 та провести засідання штабу з підготовки до опалювального сезону 20.09.2018.