Прес-центр11 липня 2017, 09:07

Проведено профілактичний рейд “Сім'я і діти”

        10 липня 2017 року в спеціалістами служби у справах дітей Троїцької райдержадміністрації спільно з інспектором ЮПСП Троїцького ВП ГУНП у Луганській області, а також працівниками Троїцького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провели рейд «Діти вулиці», «Сім'я і діти» під час яких обстежено 3 сім’ї, в яких виховуються діти, які стоять у службі на обліку дітей, які опинились у складних життєвих обставинах.

         З метою здійснення контролю за умовами утримання, навчання, виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, складені відповідні акти проведення рейду.

         З батьками проведено профілактичні бесіди щодо створення належних умов проживання дітей, недопущення вчинення насильства в сім'ї та необхідності належного виконання батьківських обов’язків. Їх попереджено про особисту відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків відносно дітей або ухилення від їх виконання.

         Також спеціалістами надано ряд консультацій з питань виховання дітей та створення належних умов для їх повноцінного розвитку, цільового використання коштів, оформлення документів для отримання державної соціальної допомоги одиноким матерям та сім'ям з дітьми.