Прес-центр8 лютого 2018, 12:02

Проведено профілактичний рейд на території Тимонівської сільської ради

08 лютого 2018 року службою у справах дітей райдержадміністрації спільно з спеціалістамиТроїцького РЦСССДМ та працівниками Троїцького ВП ГУНП у Луганській області згідно плану проведення сумісних рейдів з питань попередження правопорушень дітей, запобігання дитячої безпритульності та бездоглядності, відвідування сімей, які потребують особливої уваги протягом 2018 року, проведено профілактичний рейд на території Тимонівської сільської ради. Рейд проведено з метою здійснення обстеження умов проживання сімей, в яких проживають діти, що опинилися в складних життєвих обставинах та проведення профілактичних бесід щодо належного виховання та утримання дітей.

За місцем проживання планувалося відвідати 2 родини. На момент перевірки вдалося відвідати 1 родину у якій виховується 5 дітей. Санітарно-гігієнічний стан будинку у незадовільному стані, потребує ремонту. Але діти мають окрему кімнату, облаштовану відповідно до їх вікових потреб. Продуктами харчування, сезонним одягом та взуттям забезпечені частково. Тому членами комісії було прийнято однозначне рішення супроводжувати дану сім'ю. Службою у справах дітей поставлено дітей на облік дітей, які опинились у складних життєвих обставинах.

Батьків попереджено про можливість притягнення до адміністративної відповідальності згідно ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення: «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей».

Не вдалося здійснити обстеження умов проживання  іншої родини, у зв’язку з відсутністю їх вдома на момент перевірки.