Прес-центр19 березня 2018, 10:03

Проведено профілактичний рейд на території Демино-Олександрівського старостинського округу

16 березня 2018 року спеціалістами служби у справах дітей райдержадміністрації спільно з працівниками Троїцького ВП ГУНП у Луганській області, в.о. старости Демино-Олександрівського старостинського округу згідно плану проведення сумісних рейдів з питань попередження правопорушень дітей, запобігання дитячої безпритульності та бездоглядності, відвідування сімей, які потребують особливої уваги протягом 2018 року, проведено профілактичний рейд на території Демино-Олександрівського старостинського округу. Основною метою проведення рейду є здійснення обстеження умов проживання сімей, які виховують дітей під опікою та прийомні сім’ї.

За місцем проживання планувалося відвідати 3 сім’ї які виховують дітей під опікою, та 2 прийомні сім’ї. На момент перевірки всі заплановані сім’ї було відвідано. З батьками проведено бесіди щодо належного виконання батьківських обов’язків, виховання дітей згідно з віковими особливостями, ведення здорового способу життя, створення належних умов для проживання та розвитку дітей, ознайомлено з правилами пожежної безпеки в зимовий період та попереджено про відповідальність, передбачену чинним законодавством за неналежне виконання батьківських обов’язків

Було проведено бесіди з педагогічним колективом Демино-Олександрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Сиротинської ЗОШ І-ІІ ступенів щодо попередження правопорушень дітей, запобігання дитячої безпритульності та бездоглядності.

За результатами рейду складено відповідні акти.