Прес-центр16 cічня 2019, 10:01

Проведено чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини

15 січня 2019 року голова Троїцької райдержадміністрації Олександр Іванов провів засідання Комісії з питань захисту прав дитини.

На розгляд комісії винесено 6 питань, а саме: 1 – про зміни у складі комісії з питань захисту прав дитини, 1 - про затвердження індивідуальних планів соціального захисту дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах, дитини-сироти та дитини, позбавленої батьківського піклування, 1 – про затвердження звітів щодо стану виховання, утримання і розвитку прийомних дітей у прийомних сім’ях та дітей – вихованців у дитячому будинку сімейного типу та індивідуальних планів соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування на 2019 рік, 3 – про надання статусу дитини, постраждалої внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.

Усі питання, які заслуховувалися на комісії, попередньо детально вивчені працівниками служби у справах дітей Троїцької райдержадміністрації. За результатами комісії прийнято компетентні та виважені рішення, спрямовані на захист прав та законних інтересів дітей.