Прес-центр4 cічня 2019, 13:01

Проведення тренування щодо рятування людей на водних об’єктах у зимовий період

04 січня 2018 року в Троїцькому районі проведено практичні навчання «Заходи безпеки та порядку дій рятувальників у разі виникнення нещасних випадків з людьми на водних об’єктах у зимовий період» на водоймищі села Бабічеве Троїцького району Луганської області.

Спільно з головним спеціалістом з питань цивільного захисту Троїцької районної державної адміністрації, представником Троїцької об’єднаної територіальної громади та фельдшером Троїцького територіального-медичного об’єднання на базі ДПРЧ-33 проведено навчання особового складу ДПРЧ-33 та спільної взаємодії між підрозділами.

Під час навчання відбулося теоретичне заняття з порятунку та надання постраждалому першої до медичної допомоги. На практиці  відпрацьовані навички з порятунку постраждалого на воді у зимовий період.

Під час заходу рятувальники розповіли про небезпеку тонкої криги, наглядно показали як саме проводиться порятунок потерпілих, які провалились під лід та ознайомили з правилами поведінки на кризі.

Шановні Троїчани та гості селища, аби не допустити нещасних випадків та уникнути людських жертв на водоймах узимку, Троїцький міськрайонний відділ Головного управління ДСНС України у Луганській області та керівництво ДПРЧ-33 закликає вас не виходити на кригу! Пам'ятайте, що необдумана та необережна поведінка може коштувати життя!