Прес-центр13 червня 2019, 08:06

Проведення наради щодо профілактики правопорушень серед неповнолітніх під час літніх канікул

Завдяки механізму взаємодії між відповідними службами щодо захисту прав дітей 12 червня 2019 року пройшла нарада з питань розробки плану заходів профілактики шкідливих звичок серед неповнолітніх, а саме вживання алкогольних, наркотичних та тютюнових виробів під час літніх канікул.

Начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Наталія Мороз наголосила, що зловживання дітьми алкоголем є однією з найбільш серйозних проблем, які становлять загрозу суспільству. Спеціалістами служби у справах дітей спільно з інспекторами сектору превенції Троїцького ВП ГУНП в Луганській області систематично проводяться інформаційно-роз’яснювальна робота серед працівників закладів торгівлі Троїцького району щодо попередження реалізації тютюнових та алкогольних виробів неповнолітнім,  профілактичні бесіди з учнями, профілактичні рейди щодо перебування дітей на вулиці у вечірній та нічний час.

Детально обговорено механізм взаємодії та взаємоінформування відповідних служб, направлений на запобігання скоєння злочинів, посилення контролю щодо виявлення дітей, які вживають алкогольні напої та самовільно залишають місце постійного проживання.