Прес-центр29 травня 2020, 13:05

Профілактичний рейд на території Привільської сільської ради

28 травня 2020 року спеціалістами Служби у справах дітей Троїцької райдержадміністрації спільно з працівниками Троїцького ВП ГУНП в Луганській області та спеціалістом із соціальних робіт здійснено профілактичний рейд на території Привільської сільської ради.

У ході рейду відвідано 1 родину, 4 дітей з якої перебувають на обліку Служби у справах дітей, як такі що опинились у складних життєвих обставинах та 3 родини, де виховується 6 дітей. Складено відповідні акти обстеження житлово-побутових умови проживання дітей.

З батьками проведено бесіду щодо створення належних умов для розвитку та проживання дітей, недопущення зловживання спиртними напоями та залишення дітей без нагляду. Роз’яснено про відповідальність за ухиляння від виконання батьківських обов’язків.

Також наголошено на необхідності дотримання законних прав та інтересів дітей, роз’яснено правила поведінки в період поширення вірусу COVID-19 та необхідності дотримання карантинних заходів та обмежень з метою збереження здоров’я дітей.

За результатами рейду дві родини запрошено на комісію з питань захисту прав дитини при Троїцькій райдержадміністрації для розгляду питання стану виконання ними батьківських обов’язків відносно їх малолітніх дітей.