Прес-центр24 жовтня 2017, 15:10

Продовжуються ремонті роботи об’єктів соціальної сфери

Питання соціально-економічного розвитку району  є пріоритетними в діяльності районної влади.

Голова райдержадміністрації Олександр Іванов та перший заступник голови райдержадміністрації Олег Сліпець відвідали Троїцький районний будинок культури та приміщення під багатоквартирний житловий будинок для медичних працівників для перевірки стану проходження ремонтних робіт.

Зокрема, у Троїцькому районному будинку культури голова райдержадміністрації та перший заступник райдержадміністрації оглянули глядацьку залу, де вже розпочато капітальний ремонт електропроводки. Кошти на даний ремонт, в розмірі 750000 гривень,  виділено з районного бюджету рішенням сесії  районної ради №15/1 від 25.07.2017 року.

Поспілкувавшись із директором районного будинку культури, Олександр Іванов зробив акцент на якісному та своєчасному виконанні ремонтних робіт.

У приміщенні під багатоквартирний житловий будинок для медичних працівників Олександр Миколайович та Олег Володимирович перевірили виконану роботу.  Наразі будівельники вже виконали проектні рішення з утеплення фасаду будівлі, завершено роботу з вирівнювання стін та укладання плитки у ванних кімнатах.

Використання коштів по проектам, які фінансуються за рахунок Державного фонду регіонального розвитку та субвенції з Державного бюджету України на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій знаходяться на постійному контролі голови райдержадміністрації Олександра Іванова.