Прес-центр7 вересня 2017, 14:09

Про надання адресної грошової допомоги малозабезпеченим громадянам

Згідно з установленою традицією у районі щорічно з нагоди роковин Чорнобильської трагедії, Дня пам’яті та примирення, річниці Перемоги над нацизмом та завершення Другої світової війни проводиться благодійна акція «Милосердя», спрямована на покращення соціальної підтримки пенсіонерів, інвалідів, одиноких непрацездатних громадян, вшанування ветеранів війни та праці, учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС.

Згідно розпорядження голови районної державної адміністрації та голови районної ради №112/15 від 07 квітня 2017 року «Про підготовку та проведення благодійної акції «Милосердя» 21 квітня 2017 року пройшла благодійна акція «Милосердя». За період проведення акції надійшло 75758,03 грн.

З початку проведення благодійної акції до райдержадміністрації надійшло 64 заяви від  пенсіонерів, інвалідів І – ІІІ груп, дітей війни, багатодітних сімей, учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, які були розглянуті на 5 засіданнях комісії з надання адресної грошової допомоги малозабезпеченим громадянам на суму 56000 грн.