Прес-центр4 cічня 2019, 12:01

Похід до Троїцького музею «Витоки»

04 січня 2019 року під час зимових канікул для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей працівників правоохоронних органів, дітей внутрішньо переміщених сімей з тимчасово окупованих територій, дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, спеціалістами служби у справах дітей Троїцької райдержадміністрації спільно з керівництвом Троїцького ВП ГУНП у Луганській області було організовано похід до Троїцького музею «Витоки».

У музеї на дітей чекала пізнавальна екскурсія з використанням гри-квесту "У пошуках новорічних скарбів", що дало можливість не просто оглянути музей, а й цікаво провести час у формі гри-пошуку, детально вивчити основні експонати, доступно і весело дізнатися про минуле життя українців. Також гості музею потрапили в майстерню-чудес, де власноруч виготували оберіг для своєї роди – куклу мотанку.

По завершенню всі учасники заходу отримали солодкі подарунки.

Завдяки спільній праці служби у справах дітей з Троїцьким ВП ГУНП у Луганській області, будинком культури та Троїцьким музеєм «Витоки» діти району не залишаються поза увагою!