Прес-центр6 червня 2018, 16:06

Питання забезпечення надання послуг у сфері соціального захисту населення обговорили на координаційній нараді

06 червня 2018 року Олександр Іванов провів координаційну нараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних органів міністерств, інших органів виконавчої влади соціальної сфери, де були розглянуті питання життєдіяльності району та найближчої перспективи розвитку. У нараді взяв участь перший заступник голови райдержадміністрації Олег Сліпець.

Обговорені проблемні питання щодо надання житлових субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг; забезпечення  оздоровлення та санаторно-курортного лікування громадян; призначення пенсій; надання допомоги внутрішньо переміщеним особам; надання допомоги громадянам, які потребують стороннього догляду та перебувають у складних життєвих обставинах; проведення обстеження матеріально-побутових умов проживання малозабезпечених сімей; оздоровлення дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування; вирішення питання працевлаштування населення тощо.

У ході наради голова райдержадміністрації звернув увагу присутніх на покращення інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо надання соціальних послуг, досягати взаєморозуміння та узгодженої співпраці з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, інших органів виконавчої влади соціальної сфери, громадами району у вирішенні нагальних питань.

Підсумовуючи Олександр Миколайович зауважив, що питання літнього оздоровлення та відпочинку дітей і підлітків, створення оптимальних умов для їх безпечного та ефективного перебування у закладах оздоровлення має бути одним з основних завдань аби оздоровчий сезон пройшов на належному рівні.