Прес-центр15 серпня 2018, 10:08

Питання підтримки особистих селянських господарств є пріоритетними напрямком діяльності Департамента агропромислового розвитку

14 серпня 2018 року до району з  робочим візитом завітали директор Департамента агропромислового розвитку Лариса Бичкова.

Під час наради в райдержадміністрації з представниками сільських та селищної рад,  та мешканцями району очільник Департаменту агропромислового розвитку ознайомила присутніх з основними напрямами державної та регіональної підтримки сільгосптоваровиробників та селян в галузі у 2018 році. Акцентована увага на участі у підтримці сільського розвитку міжнародними організаціями – грантодавцями та створенні сільськогосподарських молочних кооперативів задля об’єднання зусиль одноосібників у підвищенні якості виробленого молока.

Директор Департаменту Л.Бичкова разом з першим заступником голови райдержадміністрації Олегом Сліпцем та начальником управління агропромислового розвитку Олександром Шкальним також відвідали ПСП «Агрофірма Привілля», ТОВ «Троїцький МПЗ», ТОВ «АГРО КЕПІТАЛ ГРУПП ЛТД», ТОВ «Троїцьке - Агро», ФОП Детинченко С.І., та краєзнавчий музей «Витоки»