Прес-центр6 липня 2020, 11:07

Питання обстеження виборчих дільниць розглянуто на робочій нараді

03 липня 2020 року голова Троїцької районної державної адміністрації Олег Сліпець провів робочу нараду з питання обстеження виборчих дільниць Троїцького району за участю представників органів місцевого самоврядування.

Необхідність проведення заходу була зумовлена прийняттям постанови ЦВК від 25 червня 2020 року № 116, відповідно до якої районні державні адміністрації як суб’єкти подання пропозицій щодо утворення виборчих дільниць у місячний строк з дня прийняття зазначеної постанови повинні подати відповідним органам ведення Державного реєстру виборців додаткові відомості щодо приміщень дільничних виборчих комісій та приміщень для голосування виборчих дільниць, які утворені на постійній основі. Такі відомості, зокрема, включають план – схему приміщення для голосування, відповідність приміщень потребам громадян з інвалідністю, вимогам щодо санітарних і технічних норм, державним будівельним нормам, дані щодо стаціонарного телефонного та мобільного зв’язку.

За підсумками наради було вирішено утворити робочу групу з обстеження виборчих дільниць району та підготовки відповідних відомостей, які будуть включені до Державного реєстру виборців України.