Прес-центр15 вересня 2017, 08:09

Підготовка об’єктів ЖКГ до нового опалювального сезону 2017-2018 років

14 вересня 2017 року, відбулось засідання районного оперативного штабу з підготовки підприємств житлово-комунального господарства, паливно-енергетичного комплексу та об’єктів  соціальної сфери району до роботи в умовах осінньо-зимового періоду 2017-2018 років, яке провів заступник голови райдержадміністрації Валерій Папуша за участю начальника Троїцької дільниці Новопсковського МУУГГ Андрія Козлова та відповідальних за газове господарство на підприємствах та в установах. 

Відкриваючи засідання, Валерій Папуша зауважив: «Питання стану підготовки об’єктів соціальної сфери та житлово-комунального господарства до роботи в осінньо-зимовий період потребує посиленого контролю та координації дій. І сьогодні кожен керівник несе відповідальність за свої об’єкти, підготовку актів їх перевірки, стан профілактичних робіт по підготовці до опалювального сезону».

В ході роботи були розглянуті питання щодо готовності всіх служб району до опалювального сезону 2017-2018 років.

Начальник Троїцької дільниці Новопсковського МУУГГ Андрій Козлов проінформував присутніх про необхідний перелік документів та вимоги щодо пропуску газу на об’єктах, укладання договорів на обслуговування газоаналізаторів та перевірку димоходів та вентиляцій, а також наголосив на обов’язковому складанні актів готовності до опалювального сезону 2017-2018 років.

20 вересня 2017 року планується проведення навчання, атестація, переатестація операторів топічних та відповідальних за газове господарство.

Підводячи підсумки засідання районного оперативного штабу, заступник голови райдержадміністрації Валерій Папуша відмітив, що для того, щоб опалювальний сезон пройшов без надзвичайних ситуації, а оселі жителів району були затишними взимку, необхідно працювати та проводити відповідні роботи влітку.  ”Всі ми маємо спільне завдання – якомога якісніше підготуватися до цьогорічного опалювального сезону"