Прес-центр21 березня 2019, 09:03

Перевірка стану виховної роботи в Розпасіївській гімназії Троїцької селищної ради Троїцького району

20 березня 2019 року згідно річного плану роботи служби у справах дітей Троїцької райдержадміністрації здійснена перевірка виховної роботи Розпасіївської гімназії Троїцької селищної ради Троїцького  району з питань організації профілактично-виховної роботи з попередження правопорушень у навчальних закладах.

В ході перевірки працівниками служби керівництву гімназії надано рекомендації щодо ведення документації з організації виховної роботи, соціально-правового захисту дітей пільгової категорії.

Начальник служби у справах дітей та начальник сектору превенції Троїцького ВП ГУНП провели зустріч з педагогічним колективом. Під час бесіди з учителями Наталія Мороз наголосила на спільній роботі з сім'ями та дітьми з попередження правопорушень, запобігання дитячої бездоглядності, бродяжництва, насильства щодо дітей в сім’ї та поза нею, негативних звичок серед дітей, пропусків занять без поважних причин, виконання ст.35 Закону України «Про освіту» в частині отримання середньої освіти дітьми.

Олександр Калюжний надав інформацію з питань попередження злочинності, правової відповідальності неповнолітніх за скоєні злочини і правопорушення, відповідальність батьків.

Також відбулось обговорення нагальних проблем захисту прав та законних інтересів дітей, ряд важливих питань які безпосередньо впливають на життя та здоров'я дітей, виконання батьками обов’язку з утримання, виховання та навчання дітей.