Прес-центр3 cічня 2018, 11:01

ПАМ’ЯТКА Можливості он-лайн будинку юстиції для бажаючих зареєструвати громадську організацію

ПАМ’ЯТКА

МОЖЛИВОСТІ ОН-ЛАЙН БУДИНКУ ЮСТИЦІЇ

ДЛЯ БАЖАЮЧИХ ЗАРЕЄСТРУВАТИ ГРОМАДСЬКУ ОРГАНІЗАЦІЮ

 

            Міністерством юстиції України запущено проект Он-лайн будинок юстиції за посиланням https://online.minjust.gov.ua, однією із складових частин якого є можливість проведення попередньої правової експертизи документів, що подаються для проведення державної реєстрації створення громадської організації зі статусом юридичної особи.

            Попередня правова експертиза документів, що подаються для проведення державної реєстрації створення громадської організації зі статусом юридичної особи, надає впевненості заявнику у тому, що документи, які будуть подані для державної реєстрації створення громадської організації, будуть відповідати вимогам діючого законодавства України та допомагає в найкоротший строк зареєструвати громадську організацію.

Проведення попередньої правової експертизи документів, що подаються для проведення державної реєстрації створення громадської організації зі статусом юридичної особи, здійснюється безкоштовно. Подати документи можна протягом 24 годин на добу. Для зручності заявника у Он-лайн будинку юстиції можливо ознайомитись із зразками документів та завантажити їх для використання у роботі.

Для того, щоб скористатися зазначеною послугою, необхідно зробити наступні кроки: зареєструватися в Он-лайн будинку юстиції створивши особистий кабінет, завантажити підготовлені документи, отримати результати попередньої експертизи документів в особистому кабінеті та на електронну скриньку.