Прес-центр12 вересня 2018, 11:09

Оголошення про проведення конкурсного відбору суб’єктів малого і середнього підприємництва, яким буде надано з обласного бюджету часткову компенсацію відсоткових ставок за кредитами для реалізації їх проектів

Компенсація здійснюється в рамках реалізації Регіональної цільової програми розвитку та підтримки малого і середнього підприємства на 2018-2020 роки, відповідно до Порядку використання коштів обласного бюджету, передбачених на часткову компенсацію відсоткових ставок за кредитами, що надаються на реалізацію проектів суб’єктів малого і середнього підприємництва, затвердженому розпорядженням голови обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації             від 26.10.2017 № 768.

Конкурс проводиться серед суб’єктів малого та середнього підприємництва, які включені до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань, зареєстровані як платники податків, отримали в банках кредити, здійснюють діяльність на підконтрольній українській владі території Луганської області.

Компенсація надається одноразово на безповоротній основі у національній валюті в розмірі 100% облікової ставки Національного банку України, що діє на дату нарахування відсотків за користування кредитом та нараховується на тіло кредиту, але не більше 200 тис.грн у рік на одного позичальника.

Порядком визначені умови проведення конкурсного відбору, перелік документів, які необхідно подати для участі у конкурсі.

Оголошення про конкурсний відбір та Порядок розміщені на офіційному сайті облдержадміністрації (банер «Конкурс проектів суб’єктів підприємництва») та веб-сторінці Департаменту у розділі «Підприємництво» (підрозділ «Конкурс проектів суб’єктів МСП») за посиланням: http://loga.gov.ua/oda/about/depart/economy/konkursniy_vidbir_subiektiv_malogo_i_serednogo_pidpriiemnictva_yakim_bude_nadano_z_oblasnogo

Термін подання документів для участі у конкурсному відборі: з 08.08.2018 до 17:00 21.09.2018. Проведення конкурсного відбору заплановано на 10.10.2018.

Для отримання додаткової інформації необхідно звернутись до Департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму Луганської обласної державної адміністрації: м. Сєвєродонецьк, просп. Центральний, 59, 5-й поверх, каб.     № 506, тел. (06452) 4-22-50; e-mail: pidpr_ec@ukr.net.