Прес-центр11 липня 2018, 08:07

Об’єднатися, щоб протистояти!

У кабінеті голови Троїцької райдержадміністрації Олександра Іванова  відбулося засідання «круглого столу» з нагоди Дня українських миротворців, який в Україні відзначається 15 липня. У засіданні взяли участь голова районної організації організації ветеранів України Валентин Свердлов, заступник військового комісара Білокуракинсько - Троїцького ОРВК  з територіальної оборони Юрій Акунєєв, голова громадської організації «Українське об'єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО в Луганській області» Наталія Лозова, завідувач сектору з питань взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи Сергій Мірошніченко,  члени громадської ради, представники засобів масової інформації.

Голова громадської ради Тетяна Артющенко зазначила, що в Україні високо цінують мужність, бойові та трудові здобутки учасників бойових дій на території інших держав, життєвий досвід та професіоналізм яких є прикладом для нових поколінь, та наголосила на необхідності відзначення Дня українських миротворців.

З даного питання Олекандр Миколайович рекомендував усім присутнім провести необхідну роботу з нагоди відзначення Дня українських миротворців в Троїцькому районі.