Прес-центр21 вересня 2017, 11:09

Нарада у першого заступника голови райдержадміністрації Сліпця О.В.

         21.09.2017 року перший заступник голови райдержадміністрації Олег Сліпець провів нараду з питання використання коштів по проектам, які фінансуються за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку та субвенції з державного бюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій.

          На нараді було обговорено стан реалізації проектів, про що доповіла начальник відділу економічного розвитку  і торгівлі Світлана Колєсник. На сьогодні у районі реалізуються два проекти, які фінансуються за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку по капітальному ремонту будівлі Топольської ЗОШ І-ІІІ ст. на суму 1449,997 тис грн та по реконструкції будівлі корпусу допоміжних приміщень під багатоквартирний будинок для медичних працівників на суму 3440,999 тис. грн. По цим об’єктам заключені договори  підряду, проплачені авансові платежі у сумі відповідно 461,4 тис.грн із них кошти ДФРР – 426,1 тис грн, місцевий бюджет – 35,3 тис грн та 824,6 тис грн із них кошти ДФРР – 742,3 тис. грн, місцевий бюджет -82,3 тис. грн.

            По цим об’єктам роботи розпочаті.

       Субвенції з державного бюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій району виділено у сумі 1,8 млн грн на реалізацію чотирьох проектів: по капітальному ремонту Лантратівської ЗОШ І-ІІІ ст. (500 тис. грн) – роботи ведуться, по іншим проектам: капітальному ремонту Сиротинської ЗОШ- І-ІІ ст. (500 тис.грн), капітальному ремонту Розпасіївської ЗОШ І-ІІ ст. (600 тис. грн), по  заміні вікон та дверей у Тополівському сільському будинку культури ( 200 тис. грн) ведеться процедура отримання експертних звітів, заключення договорів та отримання дозволів на початок робіт. Із місцевого бюджету виділені кошти на спів фінансування цих проектів у сумі 451,3 тис.грн.

          Першим заступником голови райдержадміністрації буди поставлені задачі  перед керівниками бюджетних установ щодо прискорення процесу заключення договорів підряду  та отримання дозволів а початок робіт, а також була звернена їх увага на постійний контроль щодо строків та якості виконання робіт.