Прес-центр24 листопада 2017, 16:11

Нагальні питання на контролі у влади

24 листопада 2017 року голова Троїцької райдержадміністрації Олександр Іванов провів засідання колегії райдержадміністрації. У роботі взяли участь члени колегії, сільські голови, начальники управлінь, відділів та структурних підрозділів райдержадміністрації, керівники підприємств, організацій, установ, агроформувань району, представники районних громадських організацій, ЗМІ.

На порядку денному засідання колегії  було розглянуто питання:

  1. Про підсумки виконання Програми економічного і соціального розвитку Троїцького району за 9 місяців 2017 року.  
  2. Про заходи щодо недопущення виникнення надзвичайних ситуацій в осінньо-зимовий період на території району.
  3. Про стан використання земель сільськогосподарського призначення на території Троїцького району.
  4.  Про стан виконання райдержадміністрацією повноважень у сфері містобудування та архітектури.

З першого питання надав інформацію перший заступник голови райдержадміністрації Олег Сліпець, зазначив, що органи влади та суб’єкти господарювання направляли всі зусилля на зміцнення тих позитивних результатів в економіці, які досягнуті у попередні періоди, а також на соціальний та економічний розвиток території.

З другого питання доповів начальник Троїцького міськрайонного відділу Головного управління ДСНС у Луганській області підполковника служби цивільного захисту Володимир Шварьов, підкреслив, що  аналіз виникнення надзвичайних ситуацій, характерних для осінньо-зимового періоду, які відбулися на території Троїцького району протягом останніх років, вказує на стійку закономірність причин їх виникнення, а саме: пошкодження та відключення окремих ділянок повітряних ліній електропередач, дорожньо-транспортні пригоди та затори внаслідок утворення снігових заметів на автошляхах Троїцького району.

Про стан використання земель сільськогосподарського призначення на території Троїцького району надав інформацію начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Олександр Шкальний, наголосив на проведенні цілеспрямованої роботи з питання ефективного використання земель сільськогосподарського призначення.

Про стан виконання райдержадміністрацією повноважень у сфері містобудування та архітектури проінформувала головний спеціаліст з питань  ведення містобудівного кадастру, в.о начальника відділу містобудування, архітектури та ЖКГ райдержадміністрації Юлія Твердохліб.

Підсумовуючи роботу колегії голова наголосив на необхідності активізації діяльності керівників та працівників відповідних підрозділів з кожного напрямку розглянутих питань.

          З усіх розглянутих питань прийняті відповідні рішення.

          Керівник апарату райдержадміністрації Тетяна Авксентенко ознайомила присутніх про проведення у грудні 2017 року районного конкурсу «Людина року».