Прес-центр7 вересня 2017, 14:09

На координаційній нараді обговорені соціальні питання

06 вересня 2017 року голова райдержадміністрації Олександр Іванов провів координаційну нараду  з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних органів міністерств, інших органів виконавчої влади соціальної сфери, представником Сватівського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Луганській області, у ході якої обговорили про роботу в підпорядкованих структурах за поточний місяць.

На нараді були заслухані інформації про завершення автоматизованого призначення субсидії на літній період, монетизацію субсидій для населення району (підлягають 930 домогосподарств району), зміни в законодавстві з призначення субсидій, а також про зміну норм з газопостачання для приготування їжі; про завершення літньої оздоровчої кампанії та відпочинку дітей (використано 448,6 тис. грн., охоплено відпочинком 636 дітей, оздоровлено з початку року 162 дитини); про виїзди мультидисциплінарної команди Троїцького територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) в с. Вівчарове та с. Тарасівка; проведення будівництва прибудови до адмінбудівлі по вул. Центральній, 48; проведення робіт з введення нової послуги – соціальне таксі для підвозу громадян похилого віку, які пересуваються за допомогою палиці, ходунків та колясок; проведення тендеру по закупівлі автомобіля для Троїцького територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг); про виплату пенсій (на обліку 6984 пенсіонерів, із них переселенців – 1337, середній розмір пенсії – 1722 грн); про перебування осіб на обліку в центрі зайнятості; проблемні питання Троїцького обласного будинку-інтернату для громадян похилого віку та інвалідів.

Під час наради були заплановані заходи на вересень 2017 року.

За результатами координаційної наради надані доручення керівникам відповідних структурних підрозділів райдержадміністрації.