Прес-центр12 cічня 2018, 08:01

На комісії розглянуто питання захисту прав та інтересів дітей

         11 січня 2018 року голова Троїцької райдержадміністрації Олександр Іванов провів засідання Комісії з питань захисту прав дітей.

         У роботі комісії взяли участь заступник голови райдержадміністрації Олег Сліпець, начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Наталія Мороз та члени комісії.

Комісією було розглянуто наступні питання: про участь батька у вихованні малолітньої доньки; про надання дозволу на укладення договору міни житла, право користування яким має малолітня дитина; про затвердження звітів щодо стану виховання, утримання і розвитку прийомних дітей у прийомних сім’ях та дітей – вихованців у дитячому будинку сімейного типу; про затвердження індивідуальних планів соціального захисту дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які проживають в прийомних сім’ях та дитячому будинку сімейного типу та дітей , які перебувають в складних життєвих обставинах на 2018 рік.

Під час роботи заслухано громадян, які обґрунтували причини і мотиви звернення до органу опіки та піклування. В процесі розгляду питань, заявників ознайомлено із нормами законодавства та прийнято конкретні рішення щодо розв’язання порушених проблем.

За результатами обговорення прийняті відповідні рішення, надано доручення для повного та всебічного виконання прийнятих на комісії рішень з метою захисту прав і законних інтересів дітей.