Прес-центр17 липня 2017, 16:07

Легка промисловість області має великий потенціал, – Юрій Гарбуз

Сьогодні голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз узяв участь в урочистому відкритті нового виробництва ТОВ «Рубіжанська панчішна мануфактура».

«Легка промисловість області має великий потенціал. Виробнича діяльність і темпи розвитку Рубіжанської панчішної мануфактури є переконливим цьому свідченням. Ми демонструємо всьому світові, що Луганщина не опустила руки», – наголосив у своєму вітальному слові Юрій Гарбуз.

Підприємство розширює виробничі площі та потужності, створює нові робочі місця та збільшує обсяги товарної продукції. Відповідно зростають відрахування до бюджетів усіх рівнів.

ТОВ «Рубіжанська панчішна мануфактура» є вітчизняним виробником високоякісних панчішно-шкарпеткових виробів. Підприємство було створено у квітні 2011 року на основі виробничої бази фізичної особи-підприємця Геннадія Місюренка, який працює в цій галузі вже більше 20 років.

З метою збільшення обсягів виробництва на початку липня цього року підприємство планує ввести в експлуатацію новий виробничий комплекс. До кінця поточного року планується подвоїти кількість робочих місць – з 70 існуючих до 140.

Відзначаючи позитивну динаміку розвитку Рубіжанської панчішної мануфактури, очільник області зауважив: «Це приклад взаємодії бізнесу і влади, коли вони йдуть із чіткою дорожньою картою, щоб Луганщина розвивалась».

Юрій Гарбуз також вручив директору підприємства Геннадію Місюренку почесну відзнаку «За розвиток регіону».