Прес-центр24 листопада 2017, 15:11

Керівництвом району проведено виїзний прийом у селі Демино-Олександрівка

23 листопада 2017 року першим заступником голови райдержадміністрації Олегом Сліпцем та заступником голови районної ради Олександром Мороз в селі Демино-Олександрівка проведено виїзний прийом в приміщенні сільської ради, за участю голови Троїцької селищної ради Демида Палагна, завідувача сектору прийому громадян відділу грошових виплат та компенсацій Управління соціального захисту населення РДА Юлії Гунзової та начальника відділу культури Троїцької райдержадміністрації Зінаїди Гуртяк.

На прийом до керівництва району звернулися місцеві жителі з питаннями ремонту автодороги в с. Сиротине, перерахунку житлової субсидії та діяльності закладів культури.

Після особистого прийому  Олег Сліпець  та Олександр Мороз провели нараду в місцевій школі за участю активу громади, на якій були присутні депутати селищної ради Володимир Владіміров, Сергій Стародєдов, керівник ПОСП «Врубовщик» Андрій Пальчик, директор Демино Олександрівської  ЗОШ І-ІІ ступеней Тетяна Бєлодєдова, завідуючі ФАПами Олена Бєлоусова та Катерина Бєлова, завідуючі сільськими клубами Юлія Варибрус та Ольга Кальна. Виконуюча обов’язки старости Марина Сеніна інформувала про виконану роботу за останні роки в селі, ознайомила з основними та приорітетними завданнями, над якими в 2017 році працює актив села. Обговорювались питання щодо роботи фельдшерсько-акушерських пунктів та експлуатації службового транспорту,  виділення грошових коштів з сільського бюджету для місцевих шкіл та розчищення доріг в зимовий період.

Підсумовуючи результати зустрічі, Олег Володимирович зазначив, що актив територіальної громади має згуртовувати місцеве населення для вирішення найактуальніших проблем, допомагати та приймати активну участь в житті громади, бути лідерами та втілювати в життя нові ідеї щодо розвитку території пліч о пліч з органами місцевої влади.