Прес-центр24 липня 2019, 14:07

Голова Троїцької райдержадміністрації звітував про виконання райдержадміністрацією делегованих районною радою повноважень за 2018 рік

23 липня 2019 року під час чергової двадцять дев’ятої сесії Троїцької районної ради голова Троїцької райдержадміністрації звітував про виконання райдержадміністрацією делегованих районною радою повноважень за 2018 рік.

На захід були запрошені депутати районної ради, заступники голови та  керівник апарату райдержадміністрації, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, підприємств, організацій, установ, селищний та сільські голови, представники районних громадських організацій та політичних партій, ЗМІ.

Олександр Іванов повідомив учасників заходу про припинення своїх повноважень згідно розпорядження Президента України від 22 липня 2019 роеку № 233/2019-рп у зв'язку із закінченням строку повноважень Президента України. 

Виконуючи делеговані повноваження у частині підготовки та внесення на розгляд ради проектів програм соціально-економічного, культурного розвитку та цільових програм з інших питань Олександр Миколайович відзначив, що у 2018 році структурними підрозділами райдержадміністрації підготовлено та внесено на затвердження на сесію районної ради 5 програм, також звіти про виконання 6 прийнятих програм. Протягом звітного періоду діяло 20 районних програм, на реалізацію яких виділено 2 млн. 419 тис. грн.  коштів місцевого бюджету, що складає 89% від передбаченої суми.

За результатами виконання завдань у частині реалізації державної політики, забезпечення планових показників за галузевими напрямками розвитку району слід відзначити позитивну динаміку й вагомі результати зробленої роботи, - зазначив Олександр Іванов. Також очільник райдержадміністрації висловив задоволення у конструктивній співпраці райдержадміністрації та районної ради задля розвитку  району.

Але залишається ще багато проблем.  Сподіваюся, що проблемні питання  будуть врегульовані, і це дасть можливість динамічніше розвиватися і сповна використати внутрішні резерви в інтересах жителів району, - наголосив Олександр Миколайович.

Олександр Іванов подякував всім за плідну співпрацю.