Прес-центр24 липня 2018, 15:07

Голова Троїцької райдержадміністрації звітував про виконання райдержадміністрацією делегованих районною радою повноважень за 2017 рік

24 липня 2018 року під час двадцять другої сесії Троїцької районної ради, голова Троїцької райдержадміністрації Олександр Іванов звітував про виконання райдержадміністрацією делегованих районною радою повноважень за 2017 рік.

На захід були запрошені депутати районної ради, заступники голови та  керівник апарату райдержадміністрації, керівники підрозділів райдержадміністрації, підприємств, організацій, установ, громадський актив району, селищний та сільські голови, представники районних громадських організацій та політичних партій, ЗМІ.

На початку зібрання голова райдержадміністрації зазначив, що у 2017 році Троїцька райдержадміністрація працювала над виконанням повноважень, передбачених Законом України «Про місцеві державні адміністрації»,  повноважень делегованих Троїцькою районною радою, завдань, які поставлені в указах Президента України, в постановах Уряду та розпорядженнях голови Луганської облдержадміністрації. Всі структурні підрозділи адміністрації були зорієнтовані на виконання Програм. Під час заходу була надана інформація про проведені заходи, виконані завдання та їх результати, використані кошти районного бюджету та інші питання щодо діяльності Троїцької райдержадміністрації.

Крім того, керівник району, охарактеризував роботу райдержадміністрації впродовж минулого року з усіх стратегічних напрямків, детально зупинившись на бюджетних питаннях, інвестиціях, реалізації проектів, соціальному захисті населення та на конкретних справах, що втілені в життя у галузях освіти, медицини, культури.

Підсумовуючи роботу заходу голова райдержадміністрації Олександр Іванов закликав присутніх до взаєморозуміння та узгодженої подальшої праці для забезпечення життєдіяльності району.

По завершенню доповіді присутні мали можливість задати питання голові.