Прес-центр27 грудня 2017, 09:12

Голова райдержадміністрації провів засідання комісії з питань розгляду звернень громадян

26 грудня голова райдержадміністрації Олександр Іванов провів засідання комісії з питань розгляду звернень громадян райдержадміністрації з визначення проблемних питань життєдіяльності населення.

В ході засідання комісії були проаналізовані звернення, які надійшли до райдержадміністрації за грудень місяць 2017 року. Надійшло 22 звернення громадян, з них поштою – 5, на особистих прийомах керівництва – 2, з урядової «гарячої лінії» - 15 звернень. Повторних та колективних звернень не надходило. Від найменш мало захищених категорій громадян до райдержадміністрації, за звітний період, надійшло 4 звернення, з них від:

інвалід І, ІІ, ІІІ груп – 2 звернення;

«дітей війни» - 1 звернення;

одиноких матерів – 1 звернення.

Основні питання з якими зверталися громадяни вище вказаної категорії , це питання соціальної допомоги (пришвидшення виплати субсидії на придбання твердого палива, надання матеріальної допомоги, перерахунок розміру призначеної житлової субсидії).

За результатами розгляду звернень Олександр Іванов надав доручення виконавцям не допускати надання неоднозначних, необґрунтованих або неповних відповідей, не порушувати строки розгляду звернень, установлені законодавством.