Прес-центр29 червня 2017, 11:06

Голова райдержадміністрації провів апаратну нараду

  27 червня 2017 року голова райдержадміністрації Олександр Іванов провів  щомісячну апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів та керівниками територіальних органів міністерств, інших центральних органів виконавчої влади соціально-культурної сфери району, у ході якої обговорили про роботу в підпорядкованих структурах за поточний місяць. У нараді взяв участь перший заступник голови райдержадміністрації Олег Сліпець.

      На заході розглянуто низку актуальних питань: оздоровлення та відпочинок дітей у закладах оздоровлення; проведення виїздів та робота щодо недопущення бездоглядності,  правопорушень дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах, обстеження умов проживання таких родин з наступним вжиттям відповідних заходів; стан медичного обслуговування та забезпечення медичними препаратами населення району, забезпечення медичними працівниками амбулаторій сімейної медицини та фельдшерських пунктів в районі; робота над проектами з питань ремонтних робіт у загальноосвітніх школах; перерахунок  пенсій, надання соціальної допомоги мешканцям району та внутрішньо переміщеним особам.

         Під час обговорення кожен з керівників визначив проблеми, над якими необхідно працювати.

      Підсумовуючи нараду, голова райдержадміністрації зазначив: «У районі є ряд невирішених завдань, над якими потрібно працювати - це й забезпечення кваліфікованими медичними працівниками, створення нових робочих місць, впровадження реформи децентралізації та багато інших питань, які потребують щоденної клопіткої роботи. Проте спільними зусиллями  ми зможемо вирішити будь-яке питання».

         Олександр Миколайович надав доручення керівникам служб та структурних підрозділів райдержадміністрації.