Прес-центр23 жовтня 2019, 14:10

ГО «ВОЛЯ» реалізує проект «ОБІЗНАНІСТЬ+АКТИВНІСТЬ=УСПІШНА ГРОМАДА» за підтримки проєкту USAID «демократичне врядування у Східній Україні»

ГО «ВОЛЯ» реалізує проект «ОБІЗНАНІСТЬ+АКТИВНІСТЬ=УСПІШНА ГРОМАДА» за підтримки проєкту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні», що фінансується Агенством США з міжнародного розвитку і впроваджується компанією «Кімонікс інтернешнл» Інк, мета якого підвищити обізнаність щодо процесів місцевого самоврядування партисипативних процесів, покращити розуміння реформ децентралізації та розвинути партнерство між місцевою владою та представниками громади у 9 цільових громадах Луганської області (м. Старобільськ, Новоайдарський, Марківський, Новопсковський, Білокуракінський, Сватівський, Міловський, Біловодський, Троїцький райони).

В рамка цього проєкту тренерами ГО «ВОЛЯ» буде проведено тренінги, навчально-ознайомчі поїздки, круглі столи. За результатами проведення круглих столів будуть розроблені рекомендації щодо вдосконалення партисипативних процесів та розвитку партнерства між органами місцевого самоврядування та громадянами, та надані відповідним органам місцевого самоврядування у 9 районах.

Заходи будуть проведені в період жовтень 2019 – березень 2020 згідно з графіком, програмою та навчальним модулями.

1-й модуль буде проходити в смт. Троїцьке 29 жовтня о 10-00 у районній бібліотеці.

Контактна особа координатор проєкту - Наталія Пономарьова, тел. +38(0665550009), електронна адреса – lugstarpol@gmail.com