Прес-центр20 cічня 2020, 09:01

ГО «ВОЛЯ» продовжує реалізацію проекту «ОБІЗНАНІСТЬ+АКТИВНІСТЬ=УСПІШНА ГРОМАДА»

ГО «ВОЛЯ» продовжує реалізацію проекту «ОБІЗНАНІСТЬ+АКТИВНІСТЬ=УСПІШНА ГРОМАДА» за підтримки проекту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) і впроваджується компанією «Кімонікс Інтернешнл» Інк, мета якого підвищити обізнаність щодо процесів місцевого самоврядування та партисипативних процесів, покращити розуміння реформи децентралізації та розвинути партнерство між місцевою владою та представниками громади у 9 цільових районах Луганської області (м.Старобільськ, Новоайдарський, Марківський, Новопсковський, Білокуракинський, Сватівський, Міловський, Біловодський, Троїцький райони).

21 січня 2020 року о 10 год. 00 хв. в приміщенні Троїцької районної бібліотеки, в рамках цього проекту тренерами ГО «ВОЛЯ» (Н.Пономарьова та В.Григоренко) буде проведено одноденний тренінг на тему «Розвиток громади в децентралізації». Ключові питання: стратегічне планування як ключовий інструмент децентралізації (заснований на гендерній політиці та включенні); спільна розробка проектів із громадськістю, їх реалізація, участь; моніторинг та оцінка, показники, роль громади в оновленні стратегічних планів; управління проектами, розробка проектних пропозицій для розгляду державним донором і міжнародними організаціями.

До участі у тренінгу запрошуються працівники, депутати, активісти громадських об’єднань та інші особи, які бажають прийняти участь.