Прес-центр23 травня 2017, 15:05

Дорогі діти! Шановні батьки!

Від імені Троїцької районної державної адміністрації та районної ради прийміть найщиріші привітання з Міжнародним днем захисту дітей, радісним та добрим святом, котре відзначають у всьому світі першого червня.

            Це добре і радісне свято. Разом з тим, це один з найважливіших днів у календарі, який покликаний нагадати нам, дорослим, про відповідальність за благополуччя і щастя дітей.

         Ви, любі діти, майбутнє нашої країни. І в турботі про Вас, у створенні умов для Вашого гармонійного розвитку ми бачимо завдання не тільки родини, але й суспільства і держави. Для нас дуже важливо, щоб Ви росли здоровими, щоб Ваше дитинство було радісним і щасливим.

         Хочемо, щоб кожна дитина могла реалізувати свої таланти та втілити свої мрії в життя. У цій справі любов батьків і підтримка держави відіграють важливу роль.

         Допомога багатодітним сім'ям, захист прав та інтересів маленьких мешканців нашого краю, поліпшення системи охорони здоров'я та освіти знаходяться в центрі нашої постійної уваги. І ми хочемо, щоб з самих перших хвилин життя кожна дитина відчувала це. Щиро дякуємо всім, хто вкладає свою душу у виховання наших дітей, – вчителям, вихователям, тренерам, соціальним працівникам. Слова особливої поваги – людям, які піклуються про дітей, що залишилися без батьківської опіки і найбільше потребують тепла і любові.

         Дорогі діти, ростіть здоровими, добрими, талановитими і радуйте нас своїми успіхами!

         Шановні батьки! Бажаємо Вам міцного здоров’я, батьківської мудрості, впевненості у завтрашньому дні, наполегливої і натхненої праці на благо Ваших дітей та України!

 

Голова районної державної адміністрації                                                                  Голова районної ради

                                                   О.М.ІВАНОВ                                                                          С.І.ТЕРЕЩЕНКО