Прес-центр23 жовтня 2018, 13:10

День відкритих дверей у силових структурах Троїцького району

19 жовтня 2018 року з метою виховання юних патріотів України у дусі відданості Батьківщині та українському народу; набуття учнями знань, умінь і навичок, необхідних захиснику Вітчизни; формування у молоді високих морально – психологічних якостей учнями 8-10 класів, учасниками гри «Джура», із Покровської ЗОШ І – ІІІ ст., Тимонівської ЗОШ І – ІІІ ст., Тарасівської ЗОШ І – ІІІ ст., Привільської ЗОШ І – ІІІ ст., Вівчарівської ЗОШ І – ІІ ст. було відвідано державну пожежно – рятувальну частину смт Троїцьке та відділ прикордонної служби «Троїцьке».

У заході прийняли участь перший заступник голови Троїцької райдержадміністрації Олег Сліпець та начальник відділу освіти Троїцької райдержадміністрації Людмила Суська.

"Найважливішим пріоритетом національно-патріотичного виховання є формування ціннісного ставлення особистості до українського народу, Батьківщини, держави, нації", зауважив Олег Сліпець.

У ході візиту працівники «Служби порятунку» державної пожежно – рятувальної частини ознайомили дітей із пожежно-рятувальними автомобілями та їхнім оснащенням, розповіли про особливості служби в ДСНС та показали основні способи порятунку людей із небезпечних ситуацій.

Особливу увагу школярів співробітники служби зосередили на безпечному відпочинку, адже незабаром всі дітлахи відправляться на осінні канікули. Рятувальники наголосили, що під час прогулянок в лісі треба бути завжди обережним, тому що незнайомі й підозрілі предмети можуть виявитися вибухонебезпечними, зазначивши, що при виявленні небезпечних або підозрілих предметів потрібно телефонувати за номером 101.

Під час зустрічі з прикордонниками представники шкіл передали подарунки, які були зібрані в ході районної акції «Вітамін С для героя».