Прес-центр6 грудня 2019, 15:12

Акція «16 ДНІВ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА» у Покровській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Троїцької районної ради Луганської області

05 грудня 2019 року начальник Служби у справах дітей Троїцької райдержадміністрації сумісно з працівниками Троїцького ВП ГУНП у Луганській області прийняли участь у всеукраїнській щорічній акції «16 днів проти насильства», яку організували учні та вчителі Покровської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Троїцької районної ради Луганської області.

Особливу увагу під час проведення акції приділено питанням домашнього насилля. Педагогічним колективом була активізована діяльність з метою посилення інформаційно-просвітницької роботи, яка направлена, в першу чергу на збільшення знань про всі форми насилля.

Наталія Володимирівна зазначила: «Подолання такого негативного явища як насильство в родині можливе лише за умови об'єднання зусиль і державних органів та установ, і громадських організацій, і кожного громадянина. Кожен з нас має сказати "Ні!" насиллю у власній родині. Адже сім'я - це саме те місце, яке має бути світлим затишком, острівцем безпеки і комфорту у нашому досить бурхливому світі. Місцем, де тебе розуміють і поважають, де можна нікого не боятися і почуватися вільно кожному: і маленькій людині, і дорослому, і особі літнього віку».