Прес-центр13 вересня 2019, 11:09

14 вересня в Україні відзначається День фізичної культури та спорту

На підтримку ініціативи фізкультурних і спортивних організацій та об'єднань громадян Указом Президента України від 29 червня 1994 року N 340/94 був заснований День фізичної культури і спорту, який відзначається щорічно в другу суботу вересня.

Шановні спортсмени, тренери, працівники організацій та установ фізичної культури і спорту, ветерани та шанувальники спорту!

Вітаємо Вас з Днем фізичної культури і спорту України, святом здорових, цілеспрямованих людей!

За всіх часів саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства, адже спорт не тільки дає здоров'я, він загартовує характер і волю.

Нехай фізична культура і спорт стануть нашими супутниками у житті, принесуть радість і енергію, відчуття вічної молодості. Бажаємо всім міцного здоров’я, вдалих стартів, досягнення нових життєвих і спортивних висот! Нехай щастить усім, хто присвятив своє життя спорту, популяризації та розвитку галузі фізичної культури. Бажаємо всім спортсменам, тренерам, ветеранам спорту, вболівальникам і шанувальникам фізичного здоров’я і краси олімпійського довголіття, спортивних та життєвих перемог, плідної праці та успіхів у всіх звершеннях.