Прес-центр15 вересня 2017, 12:09

13 вересня відбулася робоча поїздка Народного депутата України Віталія Курила в Троїцький район

13 вересня 2017 року народний депутат України Віталій Курило завітав з робочим візитом до Троїцького району, де зустрівся з керівництвом ройону та мешканцями.

Головна мета депутата – це законотворча діяльність. Тому на зустрічах з найбільш соціально активними верствами населення  крім обговорення проблем медичної реформи, підприємництва, освітньої галузі, Віталій Курило просив своїх виборців надавати пропозиції щодо майбутніх законопроектів «Депутат має бути посередницькою ланкою між жителями округу і Верховною Радою України, аби ініціювати саме ті законопроекти, які потребують громади на місцях», – переконаний Віталій Семенович.

Під час робочої поїздки народний депутат України відвідав  Привільську об’єднану територіальну громаду, в якій  29 жовтня 2017 року пройдуть перші місцеві вибори, де з активом громади обговорили актуальні проблеми та перспективи розвитку об’єднаної територіальної громади.

 Провів особистий прийом громадян, на якому мешканці району порушували питання щодо призначення пільг та субсидій, соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам, а також надання матеріальної допомоги.

          На території Троїцького району за сприяння народного депутата України Віталія Курила вже пройшли ряд проектів, які подавалися до Державного фонду регіонального розвитку, та реалізуються за рахунок субвенції з державного бюджету  на соціально – економічний розвиток місцевих громад та окремих територій. Серед них Лантратівська ЗОШ I-III ступенів, в якій передбачені внутрішні роботи і утеплення та на ремонт якої було виділено 500 тисяч гривень, на посилення будівлі Розпасіївської ЗОШ I-II ступенів – 600 тисяч гривень, на капітальний ремонт Сиротинської ЗОШ I-II ступенів – 500 тис. грн., на проведення ремонтних робіт із заміни вікон і дверей у Тополівському сільському будинку культури – 200 тис. грн..

На завершення зустрічі народний депутат закликав присутніх до зворотного зв’язку та співпраці задля покращення рівня життя жителів району.